• Hakkımızda
  • İletişim
  • Dergimize Abone Olun
Decor-Mag
Ambiente
  • Ana Sayfa
  • Dekorasyon
  • Fuar
  • Halı
  • Mobilya
  • E-Dergi
  • Englısh
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Dekorasyon
  • Fuar
  • Halı
  • Mobilya
  • E-Dergi
  • Englısh
No Result
View All Result
Decor-Mag
No Result
View All Result
Home Dekorasyon

Domotex 2026’dan yeni konsept

Editor by Editor
27 Mayıs 2025
in Dekorasyon, Fuar, Halı
0
Domotex 2026’dan yeni konsept
0
SHARES
9
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Domotex 2026, güçlü yeni ortaklıklar ve yenilenmiş katılım format ile sektörde yankı bulacak.

Dünyanın önde gelen halı ve zemin kaplamaları fuarlarından Domotex, 2026 yılına güçlü bir başlangıç yapıyor. Yeni katılım konseptleri, sektörde büyük ilgi görürken; DECOR-UNION, MEGA ve EDRA gibi önemli kuruluşlarla kurulan yeni iş birlikleri fuarın etkisini daha da artırıyor.

Geçtiğimiz dönemde büyük ilgi gören Retailers Park konsepti, perakendeci ve zanaatkârları yeniden bir araya getirecek. 2026’da The Work Shop alanı ile bu buluşma noktası daha da zenginleşecek. Ayrıca panjur ve gölgelendirme sistemlerinin entegre edildiği yeni temalar, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik odağında dikkat çekecek.

Domotex Global Direktörü Sonia Wedell-Castellano, “Her ölçekten firmaya uygun esnek katılım seçenekleriyle Domotex’e katılımı kolaylaştırdık. Bu fuar, geleceği birlikte şekillendirmek isteyen herkes için bir platform” dedi.

Domotex 2026 için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, yeni konsepte gelen olumlu geri bildirimler, halı, zemin kaplamaları ve iç mekân tasarımı alanında dünyanın önde gelen fuarının önemini bir kez daha doğruluyor. Özellikle yeni sunulan katılım formatları pazarda büyük ilgi gördü. Ayrıca DECOR-UNION ve MEGA gibi güçlü ortaklar da Domotex ile iş birliklerini yeniden teyit etti.

Retailers Park: Başarılı konsept geliştiriliyor

Geçtiğimiz yıl perakendeciler ve zanaatkârlar için merkezi bir buluşma noktası olarak hizmet veren başarılı Retailers Park konsepti, 2026 yılında daha da geliştirilecek. DECOR-UNION ve MEGA’nın yeniden destek verdiği bu format, sektör içi ağ oluşturma ve bilgi alışverişi için eşsiz bir platform sunacak. Ayrıca The Work Shop adıyla yeni, zanaatkâr odaklı bir alan oluşturulacak; burada Retailers Park katılımcılarının ürünleri, teknikleri ve yenilikleri her gün sergilenecek.

Güçlü ortaklıklar başarıya giden yolda kilit rol oynuyor

Domotex’in en önemli başarı faktörlerinden biri geniş ortak ağı. Ulusal ve uluslararası iş birlikleri sayesinde fuar, küresel ziyaretçi kitlesini genişletmeye devam ediyor. Son dönemde Avrupa Kendin Yap Perakendecileri Derneği (EDRA), Alman Kendin Yap, İnşaat ve Bahçe Ticaret Derneği (BHB), Toptan, Ev & Renk Federal Birliği (GHF) ve Ev & Bahçe Üreticileri Derneği gibi yeni iş birlikleri kuruldu. Bu iş birlikleri, katılımcılara daha fazla görünürlük sağlayarak yeniliklerin ve yeni çözümlerin daha geniş bir kitleye tanıtılmasına imkân tanıyor.

Her bütçeye uygun esnek katılım seçenekleri

Ekonomik olarak zorlu dönemlerde, birçok firma fuar katılımlarını dikkatle planlamak zorunda kalıyor. Domotex bu nedenle neredeyse tüm özel formatlar için maliyet açısından optimize edilmiş katılım seçenekleri sunuyor. İster Wall & Colour Park, Architects Space, DIY Boulevard ya da Retailers Park olsun – bu formatlar sayesinde katılımcılar daha küçük ve odaklanmış sunumlarla dahi güçlü bir izlenim bırakabiliyorlar.

Güneş koruma çözümlerinin entegrasyonu

Bu konulardan biri de mahremiyet ve güneş koruma sistemlerinin entegrasyonu. Domotex 2026 konseptinin temel unsurlarından biri olacak bu tema, sadece tasarım açısından değil, enerji verimliliği bağlamında da öne çıkıyor. Panjur, stor perde ve akıllı gölgeleme çözümleri gibi modern sistemler, ısıtma ve soğutma için gereken enerji tüketimini azaltarak iç mekân iklimini optimize etmede kilit rol oynuyor. Sürdürülebilirlik ve enerji verimliliğine yönelik artan talep göz önünde bulundurulduğunda, bu segment, yaşama ve çalışma alanlarına bütünsel çözümler sunmada temel bir unsur hâline geliyor – ve bu gelişme Domotex 2026’da aktif olarak yansıtılacak.

Tags: domotex 2026güneş koruma sistemlerihalı ve zeminiş birliğiperakendeci buluşmasısektörel fuarsürdürülebilirlikyenilikçi katılım
Previous Post

The heart of the carpet and furniture industry will beat in Gaziantep

Next Post

Domotex maintains its leading market position

Editor

Editor

Next Post
Domotex 2026’dan yeni konsept

Domotex maintains its leading market position

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Yazılar

  • Many Happy Returns! Messe Frankfurt Istanbul celebrates silver anniversary!
  • Women weave and touch the future…
  • Kadın dokur, geleceğe dokunur…
  • ICFE – Uluslararası Carpet & Flooring Expo, Küresel Kimliğiyle Sektörü İstanbul’da Buluşturuyor
  • Geleneksel dövmelerin dijital halılara yansıması

Son yorumlar

Görüntülenecek bir yorum yok.
Decor-Mag

Decor dergisi, haberler, fuar ve kongre bölümünde ise halı dünyasınıa dair etkinlik ve organizasyon haberlerine yer verilir. Decor Dergisi, bütün ilgili sahaların en son imalat metotlarını ve tedarikçi kuruluşları aydınlatıcı biçimde tanıtmaktadır. Ekipman üreticileri ve tedarikçileriyle sıkı bir ilişki içerisindedir.

Follow Us

Katagoriler

  • Dekorasyon
  • Englısh
  • Fuar
  • Genel
  • Halı
  • Mobilya

Manşet Haberler

Many Happy Returns!  Messe Frankfurt Istanbul celebrates silver anniversary!

Many Happy Returns! Messe Frankfurt Istanbul celebrates silver anniversary!

Kadın dokur, geleceğe dokunur…

Women weave and touch the future…

  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Dergimize Abone Olun

© 2025 Decor - IMG & magazine theme by it.

No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Dekorasyon
  • Fuar
  • Halı
  • Mobilya
  • E-Dergi
  • Englısh

© 2025 Decor - IMG & magazine theme by it.